De kwekers

van schie potlelies

Lilium Plants kweker

Van Schie Potlelies

Van Schie heeft een moderne productie locatie gevestigd in Honselersdijk (Zuid-Holland). Voor het poten van de bollen wordt gebruik gemaakt van een geautomatiseerd oppot- en transportsysteem. Van Schie Potlelies is altijd op zoek naar nieuwe soorten en variëteiten.

Via Nederlandse en Belgische exporteurs vinden Van Schie Potlelies hun weg naar de huiskamers, terrassen en balkons in de verschillende landen van Europa.

van schie
wetering potlilium

Lilium Plants kweker

Wetering Potlilium B.V.

Met  een moderne productielocatie in Den Hoorn (Zuid Holland), worden de diverse rassen van Lily Looks potlelies volledig geautomatiseerd geteeld op roltafels. Wetering Potlilium is eigenaar van het merk Lily Looks. De planten die hier worden geteeld zijn bestemd voor de Europese markt.

Gedurende het hele jaar is een uitgebreid assortiment potlelies in verschillende kleuren en potmaten leverbaar.

wetering kweker
joy plant

Lilium Plants kweker

Joy Plant

Joy Plant is een jonge potplantenkwekerij gevestigd in Maasdijk (Zuid-Holland).

De kwekerij ligt in het Westland, een van de Greenports van Nederland en op een steenworp afstand van bloemenveiling Royal Flora Holland vestiging Naaldwijk.

Met moderne glasopstanden een mooie kwekerij. De kwekerij is van alle moderne technieken voorzien zoals bijvoorbeeld duurzame energievoorziening door middel van een warmte-krachtkoppeling.