• Lilium Plants is het initiatief van 3 samenwerkende potlelie kwekers. Met als doel gezamenlijk de krachten te bundelen om marketing- en promotie activiteiten op te zetten. Om zo de ‘potlelie’ onder de aandacht te brengen bij de consument die nog niet bekend is met het product of juist geïnspireerd en geïnformeerd wil worden.
  • De potlelie staat bekend om haar adembenemende bloemen, in veel varianten en kleuren. Kies je voor een geurende of niet geurende potlelie of gaat je voorkeur uit naar een soort zonder stuifmeel?
  • Met de potlelie kan je alle kanten op en heb je een geweldig exclusief boeket bloemen op pot waarmee je jezelf of een ander kunt verwennen.

Wat doen wij

Lilium Plants informeert u over alles wat met de potlelie te maken heeft. Waarom? Omdat we veel meer willen vertellen over deze bijzondere plant.

Hoe onze 3 kwekers hun planten met veel trots en passie telen. Advies over de verzorging, de laatste trends en volop inspiratie.

Laat u informeren en inspireren om het beste uit uw potlelie naar boven te halen. Hoe meer u haar leert kennen des te groter de waardering voor de veelzijdigheid die deze plant u geeft.